ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Με αντικαταβολή

Εξοφλήστε τη παραγγελία μετρητά τη στιγμή που παραλαμβάνετε τα προϊόντα σας. Το κόστος της αντικαταβολής είναι 3€ (επιπλέον των εξόδων αποστολής). Σε περίπτωση που τα έξοδα μεταφοράς διαφέρουν από αυτά που εμφανίζονται στην φόρμα παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και θα σας ενημερώσουμε για τη διαφορά που προκύπτει.


2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο πιο δημοφιλής τρόπος πληρωμής είναι μέσω κατάθεσης σε τράπεζα. Μπορείτε να πληρώσετε σε μια από τις παρακάτω τράπεζες στον αντίστοιχο λογαριασμό της εταιρίας μας. Αφού κάνετε την κατάθεση των χρημάτων, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να μας ενημερώσετε ή στείλτε μας μέσω fax ή μέσω email το αποδεικτικό της κατάθεσης σας.


3. Πληρωμή στο κατάστημα μας

Αν θέλετε μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημά μας στο Μαρούσι. Σε αυτή τη περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με κόστος μεταφορικών.


2. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε εύκολα. γρήγορα και με ασφάλεια, με τη πιστωτική σας κάρτα Visa, Mastercard ή Diners. Η εταιρία μας συνεργάζεται με την, παγκοσμίως γνωστή, paypal.com και έτσι σας παρέχει το ασφαλέστερο περιβάλλον για τις συναλλαγές σας. Τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας σε καμμία περίπτωση δεν αποθηκεύονται στα συστήματά μας.